De meeste mensen die op vakantie gaan naar Nazaré, vertrekken vanaf luchthaven Schiphol. Is dit inderdaad de luchthaven waar jij van vertrekt? Dan moet je geluk hebben dat je enigszins gunstige vliegtijden hebt. Voor veel mensen is de periode vlak voor de vakantie vaak stressvol. Zo moeten de laatste dingen op het werk afgerond worden en daarnaast wil je natuurlijk niets vergeten. De meeste mensen gaan dan ook gestrest op vakantie. Weet jij nu al dat dit bij jou ook gaat gebeuren? Ga dan alvast een dag voor vertrek naar Nazaré naar Amsterdam. Wij leggen je hieruit waarom dit bijzonder rustgevend kan zijn.

Geen problemen met openbaar vervoer

Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer naar de luchthaven te reizen, kan het maar zo zijn dat er geen goede aansluiting is op de vertrektijd van het vliegtuig. Dit is vaak het geval wanneer je vroeg in de ochtend vertrekt naar Nazaré. Om te voorkomen dat jij de hele nacht door moet brengen op Schiphol, kun je een dag eerder naar Amsterdam gaan. Boek hier bijvoorbeeld een overnachting in één van de vele hotels in Amsterdam. Op deze manier kun je de nacht voor vertrek naar Nazaré nog een goede nachtrust pakken. Vervolgens vertrek je de volgende ochtend vanaf je hotel in Amsterdam naar de luchthaven. Dit is nog maar een klein stukje, waardoor jij goed uitgerust aan je vakantie begint. Bang dat het te duur wordt wanneer je gaat overnachten in de hoofdstad? Geen paniek, want er zijn vandaag de dag namelijk genoeg mogelijkheden om goedkoop te overnachten in Amsterdam.

Op minivakantie in eigen land

Lijkt het jou wel wat om een dagje eerder naar Amsterdam te vertrekken en hier te overnachten? Dan kun je er natuurlijk ook een eendaagse minivakantie van maken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Madame Tussauds of maak een rondvaart door Amsterdam. Wil jij in korte tijd veel van de stad zien? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een fiets te huren in Amsterdam. Door er een leuk dagje uit in Amsterdam van te maken, kom jij al helemaal in dat vakantiegevoel. Dit kun je de volgende dag dan doortrekken wanneer je vertrekt naar de gehuurde villa in de omgeving van Nazaré.