Voor het boeken van een appartement ben je bij Casa Nazare aan het juiste adres. Niet alleen garanderen wij jou dat je bij ons de beste appartementen huurt, maar tevens bieden wij je de beste prijs. Zo betaal je dus nooit te veel voor een mooi en groot appartement. Daarnaast liggen vrijwel al onze appartementen in een rustige omgeving en zijn ze ook nog eens nagenoeg allemaal voorzien van een eigen zwembad. Er is echter meer. Hieronder lees je nog een aantal extra diensten die je van Casa Nazare mag verwachten.

Internetverbinding

Vandaag de dag heeft iedereen nagenoeg altijd en overal internet. Sommige mensen vinden het heerlijk wanneer zij tijdens hun vakantie even geen internet hebben, maar anderen zijn ervan afhankelijk. Wanneer jij per se internet wilt tijdens je vakantie, ben je bij Casa Nazare aan het goede adres. In onze appartement is namelijk een internetverbinding beschikbaar. Hierdoor kun jij dus altijd in contact blijven met het thuisfront of gewoon lekker aan het werk gaan wanneer je aan het zwembad ligt.

Fitnessruimte

Ben jij een echte sportgoeroe? Dan wil je waarschijnlijk ook tijdens je vakantie lekker blijven sporten. Dit kan door baantjes te trekken in het aanwezig zwembad, maar ook in de sportschool. Veel van onze appartementen beschikken namelijk over een overdekte fitnessruimte. Hierdoor komt jouw conditie niet in gevaar wanneer je een paar weken buiten Nederland bivakkeert.

Airco aanwezig

Wanneer het warm is tijdens je vakantie, kun je natuurlijk verkoeling zoeken in het zwembad. Om te voorkomen dat jij uit je appartement gebrand wordt, beschikken de appartementen van Casa Nazare vrijwel allemaal over een airco. Waar je bij veel organisaties extra moet betalen voor het gebruik van de airco, is dit bij Casa Nazare niet het geval. Bij ons zit de airco namelijk bij de totaalprijs inbegrepen. Hierdoor hoef jij bij aankomst op je vakantiebestemming dus niet nog eens extra geld uit te geven om je appartement koel te kunnen houden.