Nazaré is een plaats aan de westkust van Portugal waar het vaak mooi weer is. Het is dan ook op zijn zachtst gezegd bijzonder dat het toerisme hier nog niet in groten getale aanwezig is. Waar veel toeristen in massa’s naar andere Portugese kustplaatsen trekken, lijken zij Nazaré vooralsnog te mijden. Daar zullen de vissers in Nazaré niet rouwig om zijn, want zij kunnen op deze manier gewoon rustig hun beroep uit blijven voeren, zonder dat zij iedere dag hinder ondervinden van de hordes toeristen. Wanneer jij graag op vakantie wilt naar Nazaré maar het dagelijks leven wel in stand wilt houden, doe je er goed aan een villa te huren in de omgeving van deze plaats. Wij vertellen je hieronder wat de voordelen zijn van het huren van een villa in Nazaré.

Tot rust komen tijdens je vakantie

Evenals in veel andere plaatsen liggen de villa’s in de omgeving van Nazaré nog wel op enige afstand van de kustplaats zelf. Voor sommige mensen een probleem, maar het heeft ook zo zijn voordelen. Doordat de meeste villa’s in het buitengebied liggen, kun je optimaal tot rust komen wanneer je een villa in Nazaré huurt. Je hebt op deze manier immers geen last van andere toeristen, waardoor je aan het einde van je vakantie goed uitgerust terug kunt keren naar huis.  

Van alle gemakken voorzien

Naast de rust is een villa in Nazaré vaak van alle gemakken voorzien. De formaten verschillen weliswaar, maar bij de meeste villa’s heb je bijvoorbeeld de beschikking over een eigen zwembad. Ideaal, want hierdoor hoef je geen rekening te houden met andere mensen in het zwembad en kun je zelf bepalen hoe vaak en op welk tijdstip jij wilt zwemmen. Als je geluk hebt beschikt de villa ook nog over een sauna. Sommige villa’s in Nazaré beschikken tevens over een dakterras vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de adembenemende omgeving.

Met het vliegtuig naar Nazaré

Veel mensen die een villa huren in Nazaré, gaan met het vliegtuig naar Lissabon. De vliegtijden zijn niet altijd gunstig, waardoor jij problemen kunt hebben met bijvoorbeeld de aansluiting op het openbaar vervoer in Nederland. Wanneer jij vliegt via Schiphol, kun je er de heen- of terugweg voor kiezen om goedkoop te overnachten in Amsterdam. Er zijn tal van hotels in Amsterdam waar je voor een redelijke prijs kunt overnachten. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over hoe je thuis moet komen, maar kun je de volgende dag gewoon rustig vertrekken. En dat zonder dat het je veel geld kost.