Nazaré mag dan aan de Portugese kust liggen, het is nog lang niet zo toeristisch als bijvoorbeeld de Algarve. Jaarlijks trekken veel toeristen naar het zuiden van Portugal om daar hun vakantie door te brengen, maar er zijn nog maar weinig mensen die kiezen voor Nazaré. En dat heeft ook wel wat, want hierdoor blijft het dagelijks leven in deze Portugese kustplaats behoren tot de orde van de dag. Niet iedereen richt zich op het toerisme, maar de visserij is hier nog steeds de sector waar de meeste mensen in werken. Wil jij dit wel eens meemaken? Dan is een vakantie naar Nazaré echt de moeite waard. Maar voor welke verblijfsmogelijkheden kun je kiezen wanneer je op vakantie gaat naar Nazaré?

Weinig toeristische accommodaties

Waar hotels in Amsterdam in overvloed aanwezig zijn, is dit in Nazaré (nog) niet het geval. In de meeste toeristische plaatsen schieten luxueuze resorts als paddenstoelen uit de grond, maar dit geldt gelukkig nog niet voor deze Portugese kustplaats. Waar goedkoop overnachten in Amsterdam mogelijk is door het grote aanbod, betaal je voor een verblijfplaats in Nazaré vaak behoorlijk wat geld. Dit komt gewoonweg omdat er niet heel veel accommodaties gevestigd zijn in deze plaats. Dit kan ervoor zorgen dat het jou mogelijk niet lukt om een verblijfplaats te vinden in Nazaré. Lukt dit inderdaad niet? Kijk dan eens naar een accommodatie in een plaats in de omgeving van Nazaré.

Villa’s in Nazaré goed alternatief

villaIndien je toch in de buurt van Nazaré wilt verblijven maar het je niet lukt een accommodatie te vinden, kun je eens kijken naar de mogelijkheid om in een villa te verblijven. Buiten Nazaré liggen namelijk een aantal prachtige villa’s waar jij vast en zeker optimaal kunt genieten van je vakantie. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een auto te huren bij je , zodat je makkelijk op en neer kunt reizen naar Nazaré. Er zijn verschillende soorten villa’s die je in de omgeving van Nazaré kunt huren. Zo is ene villa een stuk groter dan de andere en zit er bijvoorbeeld ook vaak verschil in de mate van luxe die aanwezig is. Kortom: wanneer jij je vakantie door wilt brengen in een villa bij Nazaré, heb je genoeg mogelijkheden om te kiezen.